نتایج اجتماعی و فرهنگی کرونا در راهست

نتایج اجتماعی و فرهنگی کرونا در راهست

کتاب مجموعه مقالات «پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا» بزودی منتشر می شود.


به گزارش مجله سرگرمی به نقل از ایسنا، کتاب «پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا» یا «Culture in shadow of COVID19» به تلاش علیرضا حسن زاده و مصطفی اسدزاده گردآوری و ویراستاری علمی شده و از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در دیماه ۱۴۰۰ منتشر می شود. این کتاب ۱۰۷۸ صفحه دارد و مجموعاً ۷۶ مقاله علمی را در برمی گیرد که در همایش بین المللی نتایج اجتماعی کرونا بر حوزه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع فرهنگی خلاق عرضه شده است. علاوه بر آن، فصلی از این کتاب به ۷۳ گزارش از پیش نشست های همایش ذکرشده اختصاص می یابد.
مجموعه مقالات «پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا» علاوه بر فارسی حاوی سه زبان دیگر است؛ تقریباً ۶۸۰ صفحه از آن به زبانِ فارسی است و مابقی آن به زبان های انگلیسی، فرانسوی و ترکی استانبولی اختصاص دارد. پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ناشرِ نسخه کاغذی این کتاب است و نسخه الکترونیکی آن هم بهمن ماه همین سال در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.


علیرضا حسن زاده، رئیس پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و از گردآورندگان این اثر، درباره آن به ایسنا اظهار داشت: مخاطبان با در دست داشتن این کتاب، در واقع با دو کتاب مواجه می شوند؛ یک کتابی که مخاطبان آن گروههای زبانی فراتر از فارسی هستند و بخش دیگر، مخاطبان فارسی زبان اند.
او افزود: کتاب «پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا» با مقدمه ای از ژاله آموزگار و پساگفتاری از سهیلا شهشهانی (استادان دانشگاه های تهران و شهید بهشتی) همراه می باشد و به موضوع هایی مثلِ تأثیرِ کرونا بر «میراث فرهنگی»، «گردشگری»، «هنرهای سنتی»، «اقتصاد نشر» و «فضای مجازی» می پردازد.
علیرضا حسن زاده درباره اهمیت این کتاب بیان نمود: این اثر مجموعه ای از یافته های پژوهشی اندیشمندان ایرانی و غیرایرانی را در بر دارد؛ اندیشمندانی از یونان، فرانسه، ایران، ترکیه، هند و... در این کتاب مقاله دارند که بر ارزش آن می افزاید. مطالب کتاب به قدری به روز است و نگاه تخصصی به همه گیری دارد که در آن حتی به سویه جهش یافته و جدید این بیماری(اُمیکرون) هم پرداخته شده است. در این مجموعه مقالات کوشش شده تا با تمرکز و تخصیص زمان و تبادل تجربیات میان ملت های مختلف، آگاهی بیشتری نسبت به همه گیری کرونا و استراتژی ها و سیاستگذاری های مقابله با همه گیری در جهانِ معاصر، مورد بحث و ارزیابی قرار بگیرد. همینطور یافته های جدیدی در این اثر مطرح شده که در سطح ملی و جهانی آنرا پرارزش می کند و امید می رود که تاثیر خوبی بر روی درک عمیق ترِ مساله همه گیری و چالش های بشر بگذارد، چونکه نیاز است برای مقابله با همه گیری های احتمالیِ آینده هم اندیشی های لازم را داشته باشیم و راه های مقابله با همه گیری را در جهان معاصر پیدا نماییم و در مقابل آن سلامت گروههای اجتماعی را حفظ نماییم.




منبع:

1400/10/06
10:48:57
5.0 / 5
532
تگهای خبر: تخصص , سلامت , علم , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
NewsFun
newsfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مجله سرگرمی محفوظ است

مجله سرگرمی

سرگرمی و طنز