وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری

وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری

مجله سرگرمی: وبینار «آشپزی ایران» به یاد نجف دریابندری، نویسنده «کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» (با همکاری فهیمه راستکار) انجام می شود.


به گزارش مجله سرگرمی به نقل از ایسنا، این وبینار از ساعت ۲۱ روز پنجشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) برگزار می شود.
سهراب دریابندری، فرزند نجف دریابندری، فرهاد نظری، کارشناس میراث فرهنگی، حسین دهقان منشادی، مسئول کمیته گردشگری خوراک یزد و ماهور زهرایی، مدیر نشر کارنامه از سخنرانان این وبینار هستند.
علاقه مندان می توانند این جلسه را بوسیله http: //meeting-۲.yazd.ac.ir/tour/ دنبال کنند.
نجف دریابندری زاده سال ۱۳۰۹ در آبادان بود که در نیمه اردیبهشت ۱۳۹۹ بعد از مدت ها تحمل بیماری در ۹۰ سالگی از دنیا رفت. «پیرمرد و دریا» (ارنست همینگوی)، «بیگانه ای در دهکده» و «هاکلبری فین» (مارک تواین)، «پیامبر و دیوانه» (جبران خلیل جبران) و «رگتایم» و «بیلی باتگیت» (دکتروف) همچون ترجمه های وی هستند.
«کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» نیز عنوان یک کتاب آشپزی اثر نجف دریابندری با همکاری همسر فقیدش، فهیمه راستکار، است.




منبع:

1400/02/20
11:00:09
5.0 / 5
485
تگهای خبر: فرهنگ , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
NewsFun
newsfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مجله سرگرمی محفوظ است

مجله سرگرمی

سرگرمی و طنز