در اختتامیه جشنواره مد و لباس فجر عنوان شد
علاقه مندی ایرانی ها به لباس های داخلی ارتقا پیدا كرده
به گزارش مجله سرگرمی دبیر كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور اظهار داشت: حركت به سمت حرفه ای شدن یكی از سیاست های ما در سال ۹۸ است. من همواره به حرفه ای شدن تاكید كردم كه مبتنی بر آموزش و دانش است.
به گزارش مجله سرگرمی به نقل از ایسنا، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره مد و لباس فجر، دوشنبه (ششم اسفند ماه) انجام شد.
در ابتدا صدیقه پاك بین (دبیر این جشنواره) در سخنانی اظهار نمود: سبب افتخار است امروز میزبان صاحبان صنعت، تولیدكنندگان، طراحان، دانشجویان و… هستیم. گام هشتم جشنواره بین المللی را كنار هم برداشتیم. می خواهیم این جشنواره هرسال بزرگ تر شود و همه شهرهای ایران شاهد برگزاری این رویداد باشند.
او با اشاره به اینكه این جشنواره محل تلاقی ایده و اجراست، افزود: در این جشنواره شاهد حركت و كنش اساسی بودیم. امسال مكران بعنوان ویترینی معتبر از نقش های ایرانی و بومی عنوان شد. این اتفاق خجسته را باید در سال های آتی قدرتمندتر و باشكوه تر برگزار نماییم نه در مكران بلكه در همه ایران.
پاك بین كه ششم اسفندماه در تالار وحدت سخن می گفت، بیان كرد: جشنواره فجر گام هشتم را در حالی برداشت كه در جنبه های گوناگون آن شاهد رشد بودیم. روزانه تا پنج هزار بازدیدكننده و در مجموع بیشتر از ۴۰ هزار بازدیدكننده داشت كه رشد چشم گیری را نشان داده است. همینطور ۱۲۰ نشست و كارگاه و مسابقه زنده اجرا شد. ۳۰۰۰ نفر از فعالان در این رویداد حاضر بودند و حضور طراحان رشد ۳۰ درصدی نسبت به گذشته داشت. به لحاظ كیفی طراحان حاضر در جشنواره توجه به نقش و طرح ایرانی داشتند. امیدواریم در سال آینده در همه رشته ها شاهد برگزاری مسابقات زنده باشیم.
سپس حمید قبادی (دبیر كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور و رئیس جشنواره) بیان كرد: ۱۰ ماه پر فراز و نشیب را پشت سر گذاشتیم تا این دوره را رقم بزنیم جلسات مختلف و ساعت ها وقت گذاشته شد. كامنت ها و نظراتی كه می رسید موید احساس رضایت از این دوره بود.
او افزود: بسیار خوشحالم و ذوق می كنم كه شما را داریم و در یك دایره بسیار اثرگذار هستید و نقش آفرینی می كنید و تلاش می كنید سهم مؤثری داشته باشید. یكی از وظایف همه ما نقش آفرینی و تأثیرگذاری است. شما اثبات كردید اثربخش هستید و می توانید در سخت ترین شرایط موجود كشور كاری كنید كه باعث تعجب باشد من متأسفم بیشتر توان نداشتم خدمات شما را به نمایش بگذارم و به جهان معرفی كنم. انشالله به سمتی برویم كه توانمندی شما علاوه بر ایران در سراسر دنیا بدرخشد.
قبادی اظهار نمود: حوزه مد و لباس بستری به وجود آورده كه در استقلال فرهنگی و بدون وابستگی قدم برمی دارد. شما كسانی هستید كه جایگزین وابستگی را به معنای استقلال فراهم می كنید. بسیار خوشحالم علاوه بر بازدیدكنندگان تخصصی تعدادی از مردم و خانواده ها هم از این جشنواره بازدید كردند كه نشان داده است مبحث مد و لباس وارد سطح زندگی ایرانی ها شده است.
دبیر كارگروه مد و لباس كشور بیان كرد: آمار نشان داده است علاقه مندی ایرانی ها به كالای ایرانی لباس ارتقا پیدا كرده و از لباس های خارجی فاصله می گیرد. توجه به آموزش و ارتقای سطح مد و لباس در حال انجام می باشد. حركت به سمت حرفه ای شدن یكی از سیاست های ما در سال ۹۸ است. من همواره به حرفه ای شدن تاكید كردم كه مبتنی بر آموزش و دانش است.
او با اشاره به مبحث نقد و گفت گو رو به طراحان اظهار داشت: از این به بعد باید از كارتان دفاع كنید. باید به سمتی بروید كه آستانه نقد و تحمل را بالا ببرید كه زمینه ارتقای توانمندی است. ناقدان ما هم باید هوشمندانه و برمبنای شاخص های فنی نقد كنند.
قبادی با اشاره به اینكه تجربه مكران بسیار عالی و گرانقدر بود، اظهار داشت: ان شاءلله در سال ۹۸ كشورمان را كه جغرافیا و ابعاد دل نشینی دارد، بوسیله مد و لباس به دنیا معرفی نماییم.
دبیر كارگروه مد و لباس كشور اظهار نمود: ارتباط بسیار عالی بخش صنعت خصوصاً طراحی پارچه با تولیدكنندگان و طراحان از خصوصیت های این جشنواره بود كه كمك می نماید طراحی برمبنای پارچه و نقش ایرانی باشد. مجموعه سازی هم یكی از بخش های این دوره بود.
او بیان كرد: اگر در دایره كار می نماییم نهاد دولتی زمینه فعالیت را فراهم آورد و شما در بستر قانون فعالیت كنید. این به معنای هویت بخشی و ایجاد اصالت است. با عنایت به ایجاد شرایط مناسب قانونی همراه و هماهنگ باشید كه اثربخشی پیدا خواهدنمود.
قبادی همینطور اظهار داشت: قول دادند جشن خودكفایی بخش شال و روسری با تولید ۱۵۰ میلیون شال و روسری بگیرند.
سید محمد مجتبی حسینی (معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) هم كه در این برنامه حاضر بود، در سخنانی اظهار داشت: جشنواره از هفت خان و هفت سال گذشت و در هشتمین مرحله این رویداد با هفت سال تجربه، دستمایه رویكردهای جدید وزیر و خانواده پویای این عرصه به جلوه آمده است. این جشنواره مانند دیگر جشنواره های فجر با محوریت یك آئین نامه كار خویش را شروع كرد و كوشیدیم تا بر رسالت اصلی خود كه اعتلای طراحی و تمركز بر نگاه و رویكرد هنری است اهتمام داشته باشیم. همینطور به جشن چهل سالگی انقلاب و ارزش های برآمده از آن توجه خاص و ممتازی شده. مكران هم بعنوان تم ویژه جشنواره مورد توجه قرار گرفت. این تم خصوصیت هایی را به همراه آورد یكی توجه به داشته های جغرافیا و تاریخ و گوهر درخشنده مكران و دیگری شناختن خویشتن و منبع عظیم الهام و دریافت و تمركز بخشی طراحان محترم به یك مبحث بود.
او اظهار نمود: در طول مدت برگزاری جشنواره درباره جشنواره جویا می شدم و نكته جالب برای من اتفاق نظر جملگی پرسش شوندگان بر رشد كیفی این دوره جشنواره بود. بخش بین المللی هشتمین دوره هم با حضور ۲۰ كشور انجام شد.
اجرای گروه موسیقی وكاپلا، پخش كلیپ، تقدیر از پیشكسوتان، اهالی رسانه و برگزیدگان بخش های مختلف از دیگر بخش های این جشنواره بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب