مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از عنایت بخشی عیادت کرد

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از عنایت بخشی عیادت کرد

به گزارش مجله سرگرمی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با حاضرشدن در بیمارستان محل بستری عنایت بخشی، هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون، از نزدیک در جریان وضعیت درمان این هنرمند قرار گرفت.


به گزارش مجله سرگرمی به نقل از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سیدمجید پوراحمدی روز سه شنبه ۲ دی با حاضر شدن در بیمارستان محل بستری عنایت بخشی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون، از ایشان عیادت کرد و ضمن ابلاغ سلام سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتگو با پزشک معالج، از روند رسیدگی های درمانی این هنرمند دارای نشان درجه یک هنری و عضو صندوق اعتباری هنر باخبر شد. پوراحمدی در این جلسه با آرزوی بهبودی کامل برای عنایت بخشی اظهار داشت: صندوق اعتباری هنر خویش را متعهد به دفاع از فعالین حوزه فرهنگ و هنر می داند و تلاش می کند خدمات بیمه ای و درمانی اعضا با جدیت و حساسیت دنبال شود. وی ادامه داد: حضور در کنار هنرمندان در وضعیت بیماری، قسمتی از وظایف صندوق است و ما آمادگی داریم در چهارچوب مقررات، هرگونه همراهی و مساعدت لازم را برای تسهیل امور درمانی این هنرمند فراهم نماییم. امیدواریم با بهبود شرایط جسمی ایشان، بار دیگر شاهد فعالیت و حضور مؤثر این استاد پیشکسوت در زمینه هنر باشیم. در ادامه، عنایت بخشی با تقدیر از توجه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، این پیگیری ها را سبب دلگرمی و افزایش روحیه خود دانست.
در این جلسه، مسلم کریمی معاون اعضاء صندوق اعتباری هنر و کیانوش گرامی بازیگر سینما نیز حضور داشت. این هنرمند باسابقه با کارگردانان گوناگونی همچون ابراهیم گلستان، بهرام بیضایی، علی حاتمی، امیر نادری، مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی و داوود میرباقری سابقه همکاری داشته است. وی کار سینما را با بازی در فیلم «آقای هالو» به کارگردانی داریوش مهرجویی آغاز و بعد از آن در آثار گوناگونی ایفای نقش کرد. همچون آثار سینمایی وی میتوان به «ستارخان»، «تنگنا»، «تنگسیر»، «مسلخ»، «گوزن ها»، «سناتور»، «شکار»، «مسافران»، «روز واقعه»، «مسافر ری» و «سگ کشی» اشاره نمود. در کارنامه هنری وی بازی در مجموعه های تلویزیونی همچون «مرد اول»، «سربداران»، «سایه همسایه»، «امام علی»، «پهلوانان نمی میرند»، «ولایت عشق» و «ریحانه» دیده می شود. عنایت بخشی در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در فیلم «شاه نقش» بازی کرد و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل را دریافت کرد.


منبع:

1404/10/03
09:28:05
5.0 / 5
6
تگهای خبر: بازی , تئاتر , تلویزیون , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
مجله سرگرمی

NewsFun
newsfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مجله سرگرمی محفوظ است

مجله سرگرمی

سرگرمی و طنز
مطالب سرگرمی و اخبار سلبریتی‌ها، مد و زیبایی، بازی‌ها و سرگرمی‌های آنلاین، رویدادهای فرهنگی و هنری، مطالب طنز و کمدی