تجربه موسیقی کلاسیک در دهمین طرز تازه
مجله سرگرمی: دهمین تجربه از طرح «طرز تازه» با اجرای موسیقی کلاسیک توسط ارکستر جوانان پارس زمین به رهبری امین غفاری روز پنج شنبه 20 آذر در تالار وحدت برگزار می گردد.
به گزارش مجله سرگرمی به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، ارکستر جوانان پارس زمین متشکل از گروهی از نوازندگان نوجوان و جوان است که خیلی از آنها از برگزیدگان جشنواره های معتبر کشور همچون جشنواره موسیقی جوان، جشنواره موسیقی امیرجاهد و جشنواره منتخب فردا هستند. این نوازندگان که اغلب در آکادمی موسیقی غفاری آموزش می بینند، در این رویداد به اجرای آثاری از رپرتوار کلاسیک جهان می پردازند
امین غفاری که قبل تر سابقه رهبری ارکستر فیلارمونیک خلیج فارس، ارکستر پرواز، ارکستر دانشگاه فرهنگ و هنر و چندین موسیقی نمایش را در کارنامه خود دارد، این دفعه با همراهی نوازندگان نوجوان این ارکستر، آثاری همچون موومان اول سمفونی شماره ۵ بتهوون، رقص های مجار برامس و پونیانیِ کرایسلر را رهبری خواهدنمود. همین طور چند نوازنده نوجوان ویلن هم به عنوان سولیست در این کنسرت روی صحنه شرکت می کنند و به جامعه موسیقی معرفی خواهند شد.
«طرز تازه» طرحی از بنیاد فرهنگی هنری رودکی است که با هدف دفاع از ایده های نو در عرصه موسیقی در سبک های مختلف همچون ردیف ـ دستگاهی، موسیقی نواحی و موسیقی کلاسیک غربی اجرا می شود. پیش از این کنسرت هایی همچون «تریو + یک»، «ننشیند خموش»، «چهارگان»، «نغمه های ناگهان»، «آنسامبل نیواک»، ارکستر «دیالوگ»، «ارکستر جوانان میترا» و «صبا به روایت سایه» در قالب این طرح در تالارهای وحدت و رودکی برگزار شده و با استقبال مخاطبان همراه بوده است. همین طور نهمین طرز تازه مقرر است با عنوان «عشق سعدی» در ایام ۱۳ و ۱۴ آذر در تالار رودکی اجرا شود.
دهمین اجرای طرح «طرز تازه» با حضور ارکستر جوانان پارس زمین و رهبری امین غفاری، پنج شنبه ۲۰ آذر ساعت ۲۱: ۳۰ در تالار وحدت برگزار می گردد.
به طور خلاصه به گزارش مجله سرگرمی به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، ارکستر جوانان پارس زمین متشکل از گروهی از نوازندگان نوجوان و جوان است که بسیاری از آنها از برگزیدگان جشنواره های معتبر کشور همچون جشنواره موسیقی جوان، جشنواره موسیقی امیرجاهد و جشنواره منتخب فردا هستند. این نوازندگان که اغلب در آکادمی موسیقی غفاری آموزش می بینند، در این رویداد به اجرای آثاری از رپرتوار کلاسیک جهان می پردازند امین غفاری که قبل تر سابقه رهبری ارکستر فیلارمونیک خلیج فارس، ارکستر پرواز، ارکستر دانشگاه فرهنگ و هنر و چندین موسیقی نمایش را در کارنامه خود دارد، این دفعه با همراهی نوازندگان نوجوان این ارکستر، آثاری همچون موومان اول سمفونی شماره ۵ بتهوون، رقص های مجار برامس و پونیانیِ کرایسلر را رهبری خواهدنمود.
منبع: newsfun.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب